Copiii reprezintă temelia viitorului nostru, iar educația este fundamentală pentru construirea acestui viitor promițător. Proiectul „O sală de clasă ca acasă” vine să sprijine tinerii elevi aflați la început de drum, oferindu-le condiții optime pentru desfășurarea orelor de curs.

Inaugurat de către P&G în 2018, această inițiativă are ca scop principal furnizarea unui spațiu unic, care să încurajeze elevii din clasele pregătitoare să descopere lumea poveștilor și să învețe prin joc.

Prin intermediul acestui proiect, ne propunem să renovăm sălile de clasă conform standardelor actuale și să le dotăm cu resurse necesare pentru a stimula creativitatea și a face experiența orelor de curs mai atractivă. Întrucât acest aspect este esențial pentru evoluția optimă a copiilor și prevenirea abandonului școlar.

Anul 2022 a fost primul în care am participat la acest proiect, colaborând cu P&G pentru renovarea și modernizarea unei săli de clasă în Giera, județul Timiș. În continuare, în 2023, am inaugurat două săli de clasă inovatoare în România, special concepute pentru copiii din județele Călărași și Timiș. Aceste săli de clasă sunt cu totul unicat în țară și oferă elevilor o experiență educațională deosebită.

Top