Facem fapte bune {împreună}

Inițiativa {împreună}

Ne angajăm în crearea unei lumi mai bune {împreună}.

Omul populează planeta. Comunică transcontinental. Viața de zi cu zi, însă, și-o petrece în comunitate. Ușă în ușă. Grădină lângă grădină.

Apropierea nu este o problemă, ea este rezultatul participării active la viața de zi cu zi și la dificultățile, provocările comunității.


Acolo unde pot contribui, contribui

Zilnic, în România, sute de oameni se împlică voluntar în activități sociale – fie că vorbim de proiecte sportive sau culturale, proiecte sociale, proiecte de protejare a mediului înconjurător sau proiecte locale. Acești oameni care zi de zi își dau silința pentru ca proiectele lor să fie apreciate, aceștia reprezintă scopul inițiativei {împreună}.

Cum putem, {împreună}, să ajutăm

Aveți un proiect care aduce beneficii comunității și pe care să îl susținem prin inițiativa {împreună}? Atunci înregistrați-vă. Ne bucurăm de implicarea voastră.

Ceea ce îmi este aproape, poate deveni important

În comunitatea noastră există probleme sociale, inițiative culturale sau idei ecologice, care merită susținerea noastră. dm dorește astfel ca împreună cu clienții, partenerii și oamenii din comunitățile învecinate magazinelor dm, să susțină aceste proiecte. Adică vorbim de proiecte sociale, culturale, dar și ecologice. Haideți să profităm de această șansă de a transforma lumea comunității noastre într-o lume puțin mai bună, {împreună}!
Giving Friday
Din 2019, cu ajutorul campaniei Giving Friday, dm drogerie markt, împreună cu clienții și partenerii, a reușit strângerea și donarea sumei de 583.571 de lei în favoarea proiectelor sociale adresate copiilor și tinerilor.
Dințișorii Veseli
Prin „Dințișorii Veseli” contribuim activ la educația prescolarilor, cu scopul de a forma obiceiuri sănătoase. Te invităm să ne însoțești în călătoria noastră spre o lume mai bună. Am început în 2019 și am organizat trei ediții până acum.
Top