Ediția 2019

Dacă în primăvară, la prima ediție „Dințișorii Veseli” au participat 327 de copii din 5 grădinițe, la cea de-a doua ediție a campaniei, numărul copiilor a ajuns la 968. În luna octombrie 2019, grădinițele din Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, București, Constanța, Pitești, Sibiu și Timișoara s-au bucurat de vizita echipei „Dințișorii Veseli”, dar și a mascotei Crocodințilă. Prin cântece și sfaturi primite din partea medicilor stomatologi prezenți, copiii au învățat de ce igiena orală este importantă încă de la vârste fragede. De asemenea, aceștia au primit kituri utile pentru a pune în practică cele învățate.

Alături de dm drogerie markt România și P&G România, în campanie au fost implicate și clinicile partenere: Clinica Doctor Leahu, Hiperclinica Medlife, Cabinet stomatologic Doctor Comanici, Clinica stomatologică CorinaDent, Centru Stomatologic Alma, Clinica CTDental, CasaDente, Clinica Stomdas, Clinica Dentist și Cabinet medical Ana Csiszer. Astfel, echipa „Dințișorii veseli” a informat aproape o mie de copii despre beneficiile unui periaj dentar executat corect și a altor pași importanți pentru o igienă orală sănătoasă, prin explicații aptivante și creative.


„Dințișorii veseli” este un program inițiat de dm drogerie markt, cu scopul de a educa preșcolarii cu privire la beneficiile igienei orale. Început cu o ediție pilot în primăvara anului 2019, programul aflat la finalul celei de-a doua ediții își propune să ajungă, în edițiile următoare, la cât mai multe grădinițe din țară. În acest fel, din ce în ce mai mulți copii vor beneficia de sfaturi utile și practice cu privire la sănătatea orală.


Top