Ediția 2024

- martie -

O nouă ediție a campaniei „Dințișorii Veseli” a fost primită cu entuziasm și a adus o rază de bucurie pe chipurile copiilor din grădinițele din Deva, Sighișoara, Târgu Mureș, Făgăraș și Odorheiul Secuiesc. În colaborare cu Colgate-Palmolive, dm drogerie markt a reușit să transforme igiena orală într-o aventură captivantă și educativă pentru copiii din grădinițele care au primit vizita echipei și a mascotei Crocodințilă.
De-a lungul campaniei, numeroase grădinițe au deschis larg porțile pentru a primi echipa „Dințișorii Veseli”, alcătuită din specialiști în igienă orală, precum Lucia Cărpinișan, Hajdu Ando Melinda, Darosi Bianca, Laura Conțac, Marcela Zgardan, Ramona Gîrleanu și mascota adorabilă Crocodințilă. Aproximativ 500 de copii au beneficiat de sesiuni interactive și educative, învățând importanța îngrijirii zilnice a dinților într-un mod distractiv și captivant. Fiecare copil participant a primit un ghiozdan plin cu daruri de la dm și Colgate. Astfel, această experiență plină de bucurie și cunoaștere va continua să îi însoțească și acasă.

La drum cu zâmbete, prin țară
Prima oprire a echipei Dințișorii Veseli a fost la Făgăraș, la Grădinița cu program prelungit Voinicelul. Cei mici l-au primit cu brațele deschise pe Crocodințilă și au ascultat cu atenție sfaturile medicului stomatolog Lucia Cărpinișan.
Joaca și veselia au fost la ele acasă și la următorul popas al echipei, la Odorheiul Secuiesc. Copiii de la Grădinița Zsibongó au învățat, prin jocuri educative speciale, de la doctor stomatolog Hajdu Andó Melinda cum să efectueze un periaj complet în mod corect, ce sunt cariile și cum să se ferească de ele. A venit apoi rândul preșcolarilor de la Grădinița cu program prelungit nr. 1 din Sighișoara. Aici, dr. Darosi Bianca a stat de vorbă cu cei mici, le-a povestit despre periajul dentar, despre vizitele la stomatolog și despre dantură. Echipa Dințișorii Veseli a creat jocuri distractive, Crocodințilă a adus veselia și zâmbetele.
La Târgu Mureș, echipei de campanie i s-a alăturat dr. Laura Conțac și dr Marcela Zgardan. Împreună, au adus zâmbete pe chipurile micuților de la Grădinița cu program prelungit nr. 10. Ultimul popas al acestei ediții a campaniei „Dințișorii Veseli” a fost pe 29.03.2024, la Grădinița cu program prelungit nr. 2, în Deva. Medicul Ramona Gîrleanu și echipa Dințișorii Veseli au făcut din îngrijirea dinților o distracție contagioasă în rândul celor mici.
„La dm drogerie markt, credem în puterea educației și a comunității de a schimba vieți. Prin campania «Dințișorii Veseli», ne-am propus să încurajăm adoptarea unor obiceiuri sănătoase de igienă orală, care să se dezvolte în mod armonios alături de copiii noștri. Suntem încântați să constatăm că amprenta noastră a adus un zâmbet luminos pe fețele multor copii. «Dințișorii Veseli» revine în luna mai, cu noi surprize, în Pitești, Ploiești, Târgoviște, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu”, spune Daniela Jordanovski de la dm drogerie markt România.
Această ediție a campaniei „Dințișorii Veseli” nu numai că a oferit o platformă de învățare și distracție, dar a și consolidat comunitatea formată din copii, părinți, educatori și specialiști - toți uniți în scopul promovării sănătății orale.
Împreună, putem face diferența în viețile copiilor, încurajând obiceiuri sănătoase care să dureze o viață.
Top