Ediția 2023

dm drogerie markt și Colgate s-au îmbarcat într-o aventură plină de curaj prin toată țara. Alături de doctori stomatologi și de mascota îndrăgită, Crocodințilă, au străbătut mai multe județe pentru a oferi informații utile despre igienă orală copiilor din cinci orașe selectate. Această călătorie face parte din campania „Dințișorii Veseli” care s-a reluat în această toamnă.

Campania „Dințișorii Veseli” a fost relansată în luna octombrie, după succesul campaniei din anii precedenți. Acum, grădinițe din mai multe orașe din România s-au înscris pentru a avea șansa să primească vizita echipei. Prima etapă a campaniei a vizat unități de învățământ preșcolar din cinci orașe: Zalău, Sighetul Marmației, Baia Mare, Satu Mare și Oradea.

O călătorie cu scop educativ

Primul popas al echipei a fost la Zalău, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 12. Alături de un medic stomatolog al cabinetului Dr. Adela Maja, echipa a reușit să captiveze copiii cu jocurile interactive care au transmis, în mod distractiv, mesaje despre importanța igienei orale. În ziua următoare, aventura a continuat la Sighetul Marmației, unde, alături de specialiștii de la Dent Medica, cei mici au aflat despre practicile corecte de îngrijire a dinților și regulile de igienă orală. La final, copiii au primit ghiozdane pline cu surprize din partea dm drogerie markt și Colgate. La Satu Mare, specialiștii de la cabinetul stomatologic Dr. M Dental și-au oferit ajutorul și sfaturile în interacțiunea cu copiii. Oradea a fost ultimul oraș în care echipa a făcut oprire, loc unde, alături de Silvia Garai, doctor stomatolog, a fost organizată ultima întâlnire pentru un număr de peste 100 de copii.

Campania „Dințișorii Veseli” - un mod de a oferi înapoi

Dințișorii Veseli este un program de responsabilitate socială care are ca scop educarea copiilor de grădiniță despre importanța îngrijirii dinților de la o vârstă fragedă. Lansat în 2019, programul a evoluat, ajungând acum la a treia ediție. Datorită interesului manifestat și primirii călduroase, dm drogerie markt planifică extinderea acestuia și în alte orașe începând cu ediția următoare. Colgate, marca numărul 1 în România, este partener în această campanie, cu produse destinate pentru cei mici.


Vizită la Direcția de Asistență Socială Timișoara

Luni, 6 noiembrie, echipa Dințișorii Veseli a făcut o vizită specială la Direcția de Asistență Socială Timișoara, aducând bucurie celor mici și încheind astfel ediția din această toamnă a campaniei Dințișorii Veseli. Copiii aflați în programul COMunitateTM al acestei instituții au fost instruiți în ceea ce privește igiena orală. Cei mici s-au bucurat de mascota Crocodințilă, au participat la jocuri de grup, activități creative și lecții de educație prin joacă, învățând astfel lucruri importante despre îngrijirea dinților într-un mod distractiv și prietenos.


Top