Ediția 2022

Ultimele zile de vacanță au fost petrecute diferit de câțiva copii din Bacău și Cisnădie (jud. Sibiu). Proiectul Ultima zi de vacanță, prima zi de școală, organizat de SOS Satele Copiilor în parteneriat cu dm drogerie markt, le-a oferit o zi de neuitat celor mici, aceștia având parte de distracție, activități în natură, cadouri și gustări.

Copiii din Bacău au fost răsfățați și au creat amintiri cu ajutorul echipei SOS Satele Copiilor și dm drogerie markt. Aceștia au avut o surpriză specială pentru prichindei, locul de distracție ales fiind Activ Parc. Cei mici au fost întâmpinați cu gustări preparate din produse locale, din propria fermă sau achiziționate de la producătorii locali, iar ulterior au primit tricouri galbene pentru a nu-și murdări propriile hăinuțe și toată lumea a fost gata de aventură. Copiii au avut ocazia să încerce mai multe activități din cadrul Activ Parc, cum ar fi: escaladă în copaci, tobogan, leagăn, teren de joacă și exerciții pe pajiștea verde, ba chiar și un dinozaur a fost prezent pentru a le susține voia bună și zâmbetele pe chip.

Copiii din Cisnădie au avut parte de activități asemănătoare, locația aleasă de cei doi parteneri fiind Arka Park din inima munților, în județul Sibiu. Aceștia au testat cele 12 trasee de escaladă ale parcului de distracție. După ce au trecut de instruire, echipare și povestea locației, aceștia au trecut la treabă. Competiția a fost reală, iar cei mici au trecut prin toate activitățile indoor: golf, cățărare, exerciții, trambulină, jocuri cu mingea, tir cu arcul, climbing și multe altele.

Zilele de joacă au fost împărțite strategic de către cei care i-au supravegheat. Astfel, în prima parte a zilei copiii au avut parte de activități de cățărări, apoi au servit prânzul care le-a dat din nou energie, iar în ultima parte a zilei s-au întrecut în activitățile la sol. După fiecare zi de aventură, cei mici au primit din partea dm drogerie markt un ghiozdan echipat cu toate necesitățile pentru un an de școală reușit și o diplomă de participare.

„Responsabilitatea socială este un pilon important în acțiunile dezvoltate de dm drogerie markt. Continuăm parteneriatul cu SOS Satele Copiilor și aducem bucurie celor mici. Credem că este important să ne implicăm activ în comunitate, de aceea susținem astfel de inițiative frumoase. Colaborarea noastră cu SOS Satele Copiilor are deja forma unui parteneriat de lungă durată, susținând în mod constant inițiativele lor care fac atât de mult bine copiilor care au nevoie”, detaliază Daniela Jordanovski, Manager Marketing și Achiziții dm drogerie markt România.

SOS Satele Copiilor este o organizație neguvernamentală cu misiunea de a oferi o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-i piardă.

Top