Ediția 2021

„Ultima zi de vacanță, prima zi de școală” este un proiect care oferă copiilor din SOS Satele Copiilor România o zi de vacanță memorabilă. Prin aceste experiențe, se dorește să li se transmită copiilor un sentiment de sprijin și să se creeze amintiri frumoase, care să le aducă zâmbetul pe buze și să le ofere emoții pozitive în aceste momente importante din viața lor.

Proiectul reflectă angajamentul companiei dm drogerie markt față de responsabilitatea socială. Prin susținerea și implicarea activă în astfel de inițiative, se urmărește să se aducă un impact pozitiv în comunitate și să se ofere sprijin acolo unde este nevoie. Colaborarea cu SOS Satele Copiilor evidențiază angajamentul pe termen lung al companiei de a susține copiii care se află în dificultate și de a contribui la bunăstarea lor.

Prima ediție a avut loc în 2021, când 45 de copii din cadrul SOS au ajuns la Arsenal Park Orăștie. Această întâlnire în aer liber a inclus o serie de activități menite să ofere copiilor o experiență memorabilă. Pe parcursul evenimentului, aceștia au avut parte de diverse activități recreative, au savurat un prânz delicios, au avut oportunitatea de a socializa și au fost premiați pentru realizările lor.

Scopul principal al acestui eveniment a fost de a oferi un moment special copiilor din programele SOS Satele Copiilor, promovând în același timp un stil de viață activ și sănătos în mediul școlar. De asemenea, s-a urmărit facilitarea socializării, cunoașterii și auto-cunoașterii în grupul de copii, precum și apropierea acestora de comunitatea dm, din care fac parte și angajații companiei.

Copiii s-au bucurat de parcurgerea traseelor și de mini-tiroliene, au savurat un prânz delicios și au participat la un joc de Treasure Hunt, toate acestea contribuind la crearea unei experiențe de neuitat pentru ei.
Top