Ediția 2020
Black Friday a devenit Giving Friday pentru a doua oară în drogheriile dm. Compania a donat 78.126 de lei pentru a asigura masa caldă a peste 40 de copii, pe o perioadă de 6 luni, prin campania „O floare de colț pentru o masă caldă”, organizată de Fundația Hațegan.

dm drogerie markt a sprijinit pentru al doilea an consecutiv campania organizată de Fundația Hațegan, venind în întâmpinarea copiilor defavorizați social prin donarea a 5% din încasările drogheriilor dm din 27 noiembrie 2020. Cu implicarea clienților, de Giving Friday, ziua dăruirii și a faptelor bune, dm drogerie markt donează anul acesta suma de 78,126 lei pentru a asigura o masă caldă copiilor defavorizați social din cele trei centre ale Fundației United Way Timișoara.


„Ne bucurăm că mulți dintre clienții noștri au spus din nou DA inițiativei noastre și s-au implicat, făcând o faptă bună prin achiziționarea produselor preferate. Suntem atenți la nevoile comunității noastre și pregătim astfel de acțiuni pe tot parcursul anului. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această inițiativă #givingisthenewblack!”, a transmis Daniela Jordanovski, director achiziții şi marketing dm drogerie markt România.


„Mulțumim companiei dm drogerie markt pentru implicarea și în acest an în campania O floare de colț pentru un prânz cald. Donația lor înseamnă că, până la sfârșitul acestui an școlar, 40 de copii nu mai au grija foamei și a zilei de mâine și se pot concentra pe școală, iar prin urmare, cel puțin în acest an, nu vor abandona școala. O mică speranță și victorie într-un mare război împotriva sărăciei care marchează copilăria multor copii din România”, a declarat av. Ioana Hațegan, președinte al Fundației Hațegan.

Fundația Hațegan a fost înființată în anul 2012 cu scopul de a veni în sprijinul copiilor defavorizați social din Timișoara. În ultimii opt ani, observând nevoile din comunitate, scopul și obiectivele fundației s-au diversificat, în prezent derulând programe pe patru direcții: comunitate, familie, bunăstare, educație.

Top