Facem din sănătatea orală o distracție contagioasă
Creăm obiceiuri sănătoase

Igiena orală este extrem de importantă pentru o viață sănătoasă și, totuși, România se află între ultimele locuri din Europa la acest capitol. Prin „Dințișorii Veseli” contribuim activ la educația prescolarilor, cu scopul de a forma obiceiuri sănătoase. Te invităm să ne însoțești în călătoria noastră spre o lume mai bună. Am început în 2019 și am organizat patru ediții până acum. Am reușit să ajungem în grădinițele din 18 orașe și la aproape 1500 de copii. În 2024, vrem să ajungem și în orașul tău!

Învățați de mici să aibă grijă de dințișorii lor, copiii se vor dezvolta armonios și responsabil.

Prin campania „Dințișorii veseli”, dm drogerie markt alături de Colgate vor atrage atenția asupra importanței adoptării obiceiurilor sănătoase încă din copilărie.

Începând cu data de 20 mai și până pe 26 mai 2024 inclusiv, grădinițele din Pitești, Ploiești, Târgoviște, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu se pot înscrie în campanie prin completarea formularului. Aceasta este dedicată copiilor din grupele mijlocii și mari, oferindu-le oportunitatea de a învăța și a se distra în timp ce învață lucruri esențiale despre igiena orală

Înscrie grădinița ta preferată și poți primi vizita lui Crocodințilă și a echipei Dințișorii Veseli.

După încheierea perioadei de înscriere, echipa dm drogerie markt, alături de partenerul Colgate, vor alege grădinițele câștigătoare. Acestea vor fi apoi contactate, iar după confirmare, numele lor vor fi făcute publice. În luna iunie, grădinițele alese vor primi vizita echipei Dinștișorii Veseli, alături de mascota Crocodințilă, precum și a unui medic stomatolog.
Vrei să vezi ce am făcut până acum?
Vrei să venim și în grădinița ta?
Prezentarea nu este disponibilă
Top