• Igiena orală este extrem de importantă pentru o viață sănătoasă și, totuși, România se află între ultimele locuri din Europa la acest capitol. ”Dințișorii Veseli” este o campanie care contribuie activ la educația preșcolarilor, cu scopul de a forma obiceiuri sănătoase. Învățați de mici să aibă grijă de dinții lor, copiii se vor dezolta armonios și responsabil.
 
  • Totodată, igiena dentară în rândul celor mici este decisivă pentru un zâmbet frumos, pe tot parcursul vieții. Copiii trebuie învățați cum să efectueze corect un periaj dentar încă din copilărie și să se obișnuiască cu vizitele la dentist.
 
  • Prin campania ”Dințișorii veseli”, dm drogerie markt împreună cu P&G și clinicile partenere vor atrage atenția asupra importanței adoptării obiceiurilor sănătoase încă din copilărie. În a doua parte a campaniei oferim grădinițelor din Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, București, Constanța, Pitești, Sibiu și Timișoara șansa de a se implica.

Despre proiect

Dințișorii veseli este un proiect care atrage atenția asupra importanței igienei orale în rândul copiilor și care are ca scop dezvoltarea de obiceiuri sănătoase de la vârste fragede.
 

Scopul acțiunii

Continuând planul de sustenabilitate și implicare activă în comunitate, Dințișorii Veseli își îndreaptă atenția spre o categorie specială, copiii. Cu ajutorul acestei campanii de responsabilizare socială, dm drogerie markt atrage atenția asupra importanței igienei orale și asupra educației corecte a celor mici.
În același timp, o astfel de campanie oferă vizibilitate în toate mediile de comunicare, atât offline cât și online, pe platformele de Social Media, în presă și în comunitățile de părinți din România.

 

Prima ediție (2019)

 - grădinițe participate din: Timisoara, Iasi, Bucuresti, Brasov, Cluj 
 - au beneficiat de acest program un total de 300 copii din 5 grădinițe

 

A doua ediție (2019)

 - grădinițe participate din: Arad, Alba Iulia, Sibiu, Bucurest, Timisoara, Constanta, Baia Mare Măgheru, Bacau, Bistriţa, Piteşti  
 - au beneficiat de acest program un total de 968 din 10 grădinițe

 

Top