Ediția 2023În 2023, am avut bucuria de a organiza o zi specială pentru copiii implicați în proiectele SOS Satele Copiilor Romania, oferindu-le micuților o zi plină de distracție și aventură la PARC DINO-ZOO, în Râșnov. Am sărbătorit împreună cu copiii din programele SOS, psiho-pedagogi din centre, personalul pregătit de la Dino Parc și colegi din dm ultimele momente ale vacanței de vară și începutul noului an școlar cu energie proaspătă și entuziasm!

„Ultima zi de vacanță, prima zi de școală”, acțiune aflată la a treia ediție în 2023, a creat ocazia de a oferi experiențe de neuitat pentru 100 de copii din toate Satele SOS: Cisnădie, Sibiu, București și Bacău, precum și de la Centrul de Zi din Hemeiuș. Activitățile au inclus un traseu de aventură, cinema 9D, trenulețul Dino, Laser Labirint și cinema în aer liber. La finalul activităților, am servit prânzul împreună și le-am acordat copiilor și tinerilor diplome pentru participare și cadouri din partea noastră.

A fost un final de vacanță plin de emoție, alături de prieteni noi și vechi și am creat amintiri plăcute ce ne vor însoți în următoarele proiecte!


Top