Igiena orală este extrem de importantă pentru o viață sănătoasă și, totuși, România se află între ultimele locuri din Europa la acest capitol. „Dințișorii Veseli” este o campanie care contribuie activ la educația preșcolarilor, cu scopul de a forma obiceiuri sănătoase. Învățați de mici să aibă grijă de dinții lor, copiii se vor dezvolta armonios și responsabil.

Totodată, igiena dentară în rândul celor mici este decisivă pentru un zâmbet frumos, pe tot parcursul vieții. Copiii trebuie învățați cum să efectueze corect un periaj dentar încă din copilărie și să se familiarizeze cu vizitele la dentist.

Prin campania „Dințișorii veseli”, dm drogerie markt și partenerii vor atrage atenția asupra importanței adoptării obiceiurilor sănătoase încă din copilărie. În a doua parte a campaniei oferim, în octombrie 2023, grădinițelor din: Oradea, Satu Mare, Sighet, Baia Mare, Zalău șansa de a se implica.

Înscrierile au loc în perioada 21.09 - 05.10.2023, prin completarea formularului de aici. Campania se adresează copiilor din grupele mijlocii și mari.
{împreună} modelăm un viitor frumos
Top